Ajankohtaista

NLT Nostolaitetarkastus Oy ottaa käyttöön 1.3.2020 Kiwa Inspectan asiakaspalvelukeskuksen puhelinnumeron. Asiakaspalvelusta saatte tilattua tarkastukset ja tarjouspyynnöt ohjataan aina oikealle myyntihenkilölle.  Asiakaspalvelun puhelinnumero on 010521600 .

 

Inspecta Oy ja NLT Nostolaitetarkastus Oy ovat sopineet yrityskaupasta, jossa NLT Nostolaitetarkastus Oy:n koko osakekanta siirtyi Inspecta Oy:n omistukseen 1.12.2019. NLT on suomalainen tarkastuslaitos, jonka palveluihin kuuluvat mm. nosturien, nostimien sekä nosto-ovien tarkastukset ja asiantuntijapalvelut. Yrityksen palveluksessa on tällä hetkellä 18 henkilöä.

 Haluamme entisestään vahvistaa resurssejamme ja maantieteellistä kattavuuttamme nostolaiteliiketoiminnassa. NLT:llä on osaava henkilöstö ja laaja palveluvalikoima, ja yhdessä kykenemme rakentamaan asiakkaillemme entistä laajempia palvelukokonaisuuksia. Olen erittäin tyytyväinen tästä mahdollisuudesta yhdistää kahden vahvan osaajan resurssit ja parhaat käytännöt. Kiwa Inspecta on myös erittäin arvostettu ja vastuullinen työpaikka. Siten kykenemme varmasti tarjoamaan uusille Kiwa Inspectalaisille hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta myös jatkossa”, kommentoi kauppaa maajohtaja Jussi Ojanen Kiwa Inspectasta.

 ”NLT on kasvanut vahvasti 10-vuotisen historiansa aikana ja vakiinnuttanut paikkansa osaavana tarkastuslaitoksena. Asiakkaidemme odotukset koskien palvelun tehokkuutta ja monipuolisuutta kasvavat kuitenkin koko ajan, ja uskomme, että yhdessä ison ja palvelun laatuun panostavan Kiwa Inspectan kanssa kykenemme tarjoamaan entistä laadukkaampaa palvelua asiakkaillemme jatkossa. Tämän vuoksi totesimme, että liittyminen Kiwa Inspectaan takaa asiakkaillemme mahdollisuuden saada parasta palvelua myös jatkossa”, toteaa NLT Nostolaitetarkastus Oy:n toimitusjohtaja ja pääomistaja Tommi Suominen.

 NLT:n asiakastyö jatkuu toistaiseksi kuten ennenkin ja NLT:n toimitusjohtajana toimii edelleen Tommi Suominen.

 Vuoden 2020 aikana tavoitteena on yhdistää yhtiöiden liiketoiminta. Yhdistymisen avulla kyetään luomaan yhtiöiden asiakkaille entistä kattavampi maantieteellinen palveluverkosto sekä paremmat palvelut.

 Lisätietoja:

Maajohtaja Jussi Ojanen, Kiwa Inspecta, puh. 050 453 6801, jussi.ojanen@kiwa.com

Toimitusjohtaja Tommi Suominen, NLT Nostolaitetarkastus, puh. 044 512 5668, tommi.suominen@nlt.fi

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

TIEDOTE! Yrityksemme on jakautunut 12.11.2019 kahdeksi erilliseksi yhtiöksi, NLT Nostolaitetarkastus Oy jatkaa täysin samaan tapaan tarkastustoimintaa kuin aiemminkin. Ainoa mikä muuttuu on laskuilla näkyvä y-tunnus sekä ostolaskujen sähköiset lähetys osoitteet. 

 Voimassa oleva y-tunnus on 3009206-5.

 Verkkolaskuosoitteemme ovat 20.11.2019 alkaen: 

Operaattori                                                                Verkkolaskuosoite                                                OVT-tunnus
OpusCapita Solutions Oy (E204503)         003730092065                                                      003730092065


Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:
NLT Nostolaitetarkastus Oy (OpusCapita skannauspalvelu)
PL 19440
00062 LASKUTUS

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Yrityksemme täyttää 10-vuotta 25.9.2019. Juhlan kunniaksi toimitiloissamme on avoimet ovet sekä tarjolla kakkukahvit kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille, sidosryhmille sekä kaikille nostolaitteista tai tarkastuksista kiinnostuneille.  Ovet ovat auki klo 8 – 16.

Rounionkatu 130 G, 37150 Nokia

tai

Metsämutilantie 1, 2 krs. 05860 Hyvinkää

Tervetuloa!

 

Yrityksemme kasvu on jatkunut edelleen hyvin ja hallitusti, tästä saamme kiittää asiakkaitamme jotka luottavat vuodesta toiseen meidän tarkastus ammattilaisten palveluun. Lisäksi uusia asiakkaita on vuoden 2018 aikana tullut jo lähemmäs 100 kpl. Olemme vastanneet kasvavaan kysyntään tekemällä rekrytointeja sekä järjestelemällä organisaatiotamme uuteen muotoon. Tämän kaiken tavoitteena on edelleen asiakkaiden hyvä palvelu,  tyytyväisyyden ylläpitäminen ja parantaminen. Olemme käyttäneet useampaa ulkopuolista asiantuntijaa organisaation, prosessien  ja järjestelmien kehityksen jalostamiseen. Organisaatiosta ja tehdyistä muutoksista antaa tarvittaessa lisätietoja toimitusjohtaja Tommi Suominen p. 044 512 5668.

NLT Nostolaitetarkastus Oy:n henkilöstömäärä on nyt 18.

 

Yrityksemme ja tarkastustoiminnan kehitykseen otamme mielellämme vastaan asiakaspalautteita ja kehitysehdotuksia.

Ehdotukset ja palautteet voi lähettää osoitteeseen: toimisto@nlt.fi