Jokainen nosturitarkastus yhdellä soitolla

Nosturitarkastus

Kaikki nosturitarkastukset NLT Oy kokonaispalvelusopimuksen kautta. Asiakkaanamme säästät omaa aikaasi ja rahaasi tekemällä kumppanuussopimuksen NLT:n kanssa, jolloin me suoritamme aina tarvittavat nosturi- ja nostintarkastukset oikeaan aikaan ja sovittuun hintaan.

Kaikille nostureille vuosittainen määräaikaistarkastus on pakollinen, mutta huolto ja kunnossapitotarve voidaan määritellä aina erikseen tarkastuksen yhteydessä. Tällöin me puolueettomana tarkastajana arvioimme nosturin kunnossapidon tarpeen. Esimerkiksi voimalaitoksissa nostureiden käyttömäärät ovat vähäisiä mutta toimintavarmuus pitää olla hyvä. Tällöin nosturitarkastuksessa määritetään nosturin huollontarve vuosittain. Tämä tuo suoria kustannussäästöjä laitteen haltijalle, koska huollon tarve ei ole vuosittaista. Me palvelemme tarkastuksissa ja määrittelemme huollettavat kohteet ja tarpeet.

Nosturitarkastukset perustuvat Valtioneuvoston asetukseen 403/2008 työvälineiden turvallisesta käytöstä. Asetuksen 33§ koskee käyttöönottotarkastusta ja 34§ määräaikaistarkastusta sekä 35§ perusteellista määräaikaistarkastusta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!